AppleiOSiPadiPhone

iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10 ve tvOS 17 Beta 8 Geliştirici Sürümü Yayınlandı


Apple herkesin dört gözle beklediği iPhone 15, Watch 9 serisini duyurmak için 12 Eylül tarihinde Wonderlust etkinliği düzenleyecek. Milyonların beklediği telefonları görmemiz için sadece 2 hafta kaldı. Bu etkinlikte iPhone 15 serisiyle birlikte tanıtılacak kararlı sürüm ile tüketicilerin beklentilerini karşılamaya çalışacak. Şimdi ise iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10 ve tvOS 17’nin Beta 8 geliştirici sürümü yayınlandı.

Apple tüm uyumlu cihazlar için iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10 ve tvOS 17 beta 8’i yayınladı.

Bu güncellemeye erişebilmeniz için kayıtlı bir geliştirici olmanız gerekiyor. Eğer kayıtlı geliştiriciyseniz iOS 17 ve iPadOS 17’yi uyumlu iPhone ve iPad modellerinize hemen indirip yükleyebilirsiniz. Bu güncellemeyi almak için ilk olarak geliştirici hesabınızı apple kimliğinize bağlamak.

Bu işlemden sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme > Beta Güncellemeleri > bölümüne gidip iPhone’unuza en son beta sürümünü indirmek. iPhone ve iPad için işlemlerin aynı olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Apple geliştiriciler için iOS 17 ve watchOS 10’un yanı sıra tvOS 17’nin de beta 8 sürümünü yayınladı. Güncelleme Apple TV’nizde Ayarlar uygulaması aracılığıyla mevcut olacaktır . tvOS 17, resmi lansmandan önce kendiniz test edebileceğiniz çok sayıda ileriye dönük özelliği masaya getiriyor.

Apple önümüzdeki günlerde yeni macOS Sonoma beta test sürümünü duyuracak. VisionOS’un üçüncü beta sürümünü ise geliştiricilere yayınladı ve iPhone 15 ve yeni Apple Watch serisini 12 Eylül tarihinde büyük bir etkinlikle duyuracak. Ayrıca yeni iPhone 15 serisinde bizleri nelerin beklediğini görmek için bu linke tıklayarak keyifle okuyabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu