Akıllı SaatAkıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Magic Vs2 ve Watch 4 Pro İçin Tarih Verildi

Honor bir sonraki katlanabilir telefonu Honor Magic Vs2 ve akıllı saati Honor Watch 4 Prp için tarih verdi. Ürünler sadece 3 gün uzağımızda.

Honor, bir sonraki katlanabilir telefonu olan Honor Magic Vs2 ve akıllı saati Watch 4 Pro’nun 12 Ekim tarihinde tanıtılacağını resmi olarak duyurdu. Magic Vs2 kısa süre önce Geekbench listesinde ortaya çıktı ve buradaki verilere göre telefon hız aşırtmalı Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Telefonda ayrıca 16 GB RAM yer alacak. Daha önce 3C sertifikası ise telefonun Magic Vs ile aynı şekilde 66W kablolu hızlı şarjı desteklediğini ortaya çıkardı.

Honor’un paylaştığı afişte matris kamera düzenlemesine sahip 50 MP arka kamera görülüyor. Ayrıca f/1,9 ila f/2,4 diyafram açıklığını da görülüyor. Bu bilgilerden yola çıkarak yeni modelin Magic Vs ile benzer kamera kurulumuna sahip olacağını söyleyebiliriz. Diğer iki kameranın 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 8 megapiksel 3X telefoto kamera olmasını bekleyebiliriz.

HONOR, Magic Vs2’nin Magic Vs’den daha ince ve daha hafif olacağını söyledi. Muhtemelen Huawei Mate X3’teki kasa gelişmelerinin bir bölümü Honor’un katlanabilir telefonunda da olacak.

Honor Magic Vs2 modelinde 7.9 inç büyüklüğünde 2272 x 1084 piksel çözünürlüğünde ve 120Hz ekran tarama hızına sahip OLED ekranın yer alması bekleniyor. Dış ekran ise 6.45 inç büyüklüğünde bekleniyor ve yine 120Hz tarama hızını destekleyecek.

Honor Watch 4 Pro modeline baktığımızda, akıllı saatin gold renkli bir kadrana ve deri yeşil kordona sahip olduğu görülüyor. Genel görünümü itibairyle Honor Watch 4 Pro’nun Huawei Watch GT 4 serisi gibi göründüğünü söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu