Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE2 Tim Cook için can simidi olacak! Son kurşunun kaldı Tim!

Apple’a en yakın kaynaklardan birisi olan Guo Minghao bugün yaptığı açıklama ile iPhone SE2 ile ilgili bilgileri sızdırdı. İşte detaylar..

Apple için işler iyi gitmiyor. Telefon satışları düşerken aksesuar satışlarında ise rekorlar kırılıyor. 5G Desteğine sahip iPhone‘ların satışa sunulamaması ve 2020 yılı içinde Android ekosisteminde 5G destekli telefonların 300 dolar seviyesine gerilemesi ile potansiyel birçok iPhone müşterisinin Android ekosistemi ile tanışacağı yorumları yapılırken Apple yeni nesil iPhone SE2 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple’ın bahar ayında yapacağı Spring Forward 2020 etkinliği ile bu telefonu tanıtması bekleniyor. Apple‘a en yakın kaynaklardan birisi olan Guo Minghao bugün yaptığı açıklama ile Apple’ın önümüzdeki yıl içinde SE2 modelinden 30 milyon adet satacağını duyurdu. Bu gerçek olur mu olmaz mı bilemiyoruz ama Apple satışlarını arttırmak için “ucuz yeni iPhone” konseptine yine girecek gibi görünüyor.

İlk nesil iPhone SE ile belli bir kesime ulaşan Apple‘ın yeni telefonu 399 dolar seviyesinden satışa sunacağı da gelen bilgiler arasında. Bu da telefonun ülkemizde 4.000 TL seviyesinden satılması anlamına gelir ki; A13 yonga setine sahip bu telefon öncelikle iPhone 7 ve iPhone 8 gibi telefonların satışını olumsuz yönde etkileyecektir.

Gelen bilgilere göre telefon 3 farklı renkte olacak. Koyu gri, beyaz ve kırmızı renkleri ile karşımıza çıkacak telefon 64GB ve 128GB Hafıza seçeneklerine ve 3GB LPDDR4X RAM gücüne sahip olacak. Tasarım tarafında iPhone 8 izleri göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu