Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPhone Wi-Fi sorunları başladı! Peki neden?

Bir süredir iPhone Wi-Fi sorunları ile ilgili şikayetler gelmeye başladı ve bu şikayetlerin çözümü ile ilgili de zihni sinir bir açıklama yapıldı…

Güncelleme konusu akıllı telefon pazarında bilinmeyen bir denklem oluşturmaktadır. Güvenlik güncellemeleri iyi güzel olsa da daha büyük sistem güncellemeleri kullanıcıların sorun yaşamasına da sebep olabiliyor. Bu konuda en stabil şirketlerden birisi olan Apple ise güncelleme tarafında en agresif üreticilerden birisi. Bir süreden beri kullanıcılardan iPhone Wi-Fi sorunları ile ilgili bazı şikayetler gelmeye başladı.

Apple’da geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ile iPhone ve iPad kullanıcılarının modem veya kişisel erişim noktasında sorun yaşadıklarını kabul etti. Apple servis sorumluları ise geçici bir çözüm olarak, ayarlarda bu işlevi devre dışı bırakmanız ve yeniden etkinleştirmenizi öneriyor.

iOS 13.1.2’den sonra gelmeye başlayan bu şikayetlerin bir sonraki güncelleme ile giderilmesi bekleniyor. Kullanıcılardan gelen şikayetler sonrasında Apple tarafından resmi bir güncelleme açıklaması yapılmadı. Bugün ülkemizde başlayan 13.1.3 güncellemesi ile birlikte bu sorunun giderilmiş olmasını bekliyoruz.

Bu konuda sorun yaşıyorsanız güncellemeyi mutlaka indirmenizi ve hemen telefonlarınıza kurmanızı öneriyoruz. Bu ve buna benzer hataların Apple tarafından giderildiği de belirtiliyor. Peki bu sorunu siz yaşadınız mı? Bu sorunun özellikle iPhone 7 ve 7 Plus serilerinde yaşandığı da rapor ediliyor. Sorunun giderilip giderilmediğini de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu