Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovo

Lenovo Z5 inanılmaz bir özelliğe sahip olacak

Lenovo’nun 14 Haziran’da resmiyete kavuşturacağı inanılmaz telefon Lenovo Z5 hakkında neredeyse her gün yeni bir bilgi geliyor. Üstelik bu bilgiler resmi kaynaklar aracılığıyla aktarılıyor. Şirketin kıdemli yöneticilerinden Chang Cheng saatler önce yaptığı bir paylaşımla telefonun pilinin 45 gün bekleme süresi sunacağını belirtti. Cheng tarafından paylaşılan son bilgi daha da heyecan verici.

Lenovo Z5 heyecan verici bir telefon olacak

Weibo aracılığıyla paylaşılan son bilgiye göre Lenovo Z5’in pili %0 seviyesine ulaşsa bile telefon 1 saate yakın dayanabilecek ya da yarım saat kadar konuşma süresi sunacak. Lenovo’nun burada hangi yeni teknolojiyi kullandığı konusunda bir fikrimiz yok, ancak pil performansı kesinlikle telefonun en güçlü yönlerinden biri olacak.

Lenovo Z5
Lenovo Z5

Daha önce sızdırılan bazı görüntülerden yola çıkarak telefon hakkında bazı detaylar aktarabiliriz. Telefonun ön kısımda parmak izi okuyucusu yer almıyor. Bu sensör muhtemelen arkada ya da ekrana gömülü olacak. Ön kamera ise Vivo Apex modelinde olduğu uygulama açılır açılmaz üst kısımda gizlendiği bölümden çıkacak. Telefon üst kısmında ayrıca ahize için bir yer bulunmuyor. Telefonda ses ekran altında özel bir yöntemle aktarılacak. Bu özelliği daha önce Xiaomi Mi Mix modelinde gördük.

Lenovo Z5 14 Haziran tarihinde tanıtılacak. 4TB depolama alanına sahip olacak telefon tanıtım gününe kadar heyecan yaratmaya devam edecek.

 

Sony Xperia XZ2 indirim trenine bindi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu