Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 Lite ortaya çıktı! Koronavirüs biterse satılır


Herkesin merakla beklediği telefon Xiaomi Mi 10 Lite bugün ortaya çıktı. Peki telefon bize ne sunacak? İşte ilk ortaya çıkan detaylar…

Çin pazarında büyük bir hareketlilik var. Üreticiler yeni nesil akıllı telefonlarını bir bir tanıtmaya devam ediyorlar ama üretim tarafında ciddi bir sorun yaşanıyor. Zira bugün itibariyle halen Çin’de üretim yapan birçok fabrika kapalı ve ne zaman açılacağı da belirsiz. Bu belirsizliğin içinde bugün Xiaomi Mi 10 Lite ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Mi 10 ve Mi 10 Pro 14 Şubat ve 18 Şubat tarihinde satışa sunuldu ve 1 dakika içinde iki telefon da stokları bitirdi. Bugün de yine stok canavarı olacağını düşündüğümüz Mi 10 Lite ortaya çıktı.

Bu telefonun Asya pazarında Xiaomi Mi CC10 adı ile satılması da oldukça muhtemel. Telefon ile ilgili resmi bilgiler henüz bulunmuyor ama yonga seti tarafında Snapdragon 720G, 730G veya 765G ile birlikte 6/8 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı ile birlikte gelebileceği söyleniyor. Arkada dörtlü bir kamerayı da görüyoruz.

Xiaomi orta segment pazarında OPPO Reno, Samsung Galaxy A71 ve üzeri ve Huawei Mate serisi modeller ile rekabete girişecek. Bu noktada stok sorunu yaşamayacak tek üretici Samsung gibi görünüyor. Xiaomi bize Mi 10 Lite serisi ile ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz ama bizlerin asıl merak ettiği telefonların fiyatları oluyor.

Dolar her gün artıyor; peki neler olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu