Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Galaxy Tab S8 Ultra, iPad’lerin Sonunu Getirecek!

Samsung’un heyecanla beklenen Galaxy Tab S8 Ultra serisi, son gelişmeleri ile gündemde yerini aldı. İşte son gelişmeler ve detayları.

Son raporlar sürekli olarak Samsung’un muhtemelen Apple’ın iPad Pro serisi ile doğrudan rakip olacak olan Galaxy Tab S8 Ultra serisini piyasaya sürmeyi hedeflediğini gösteriyor. Sızan render görüntüleri ile ekran boyutundaki artış ve dikkate değer bir tasarım ile karşılaşıyoruz.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, Geniş Ekranı ve Çentiğiyle Dikkat Çekiyor

Güvenilir sızıntıcının paylaştığı render görüntüleri, üç modelden oluşan Tab S8 serisinin Ultra modelinde en ince çerçeve ile karşılaşacağımızı gösteriyor. Görüntüler, diğer iki tabletin bir çentik içermediğini de ortaya koydu. Ultra modelinde ise dikkat çekici bir çentik bulunacak.

Galaxy Tab S8 Ultra

Render görüntülerinde diğer dikkat çeken detay ise ses seviyesi ve güç butonlarının aynı tarafta olması. Donanım özelliklerine gelirsek Tab S8 Ultra, bir tablet için en büyük pillerden birine sahip olabilir. Önceki sızıntılar tabletin 11.500 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağını belirtmişti.

14,6 inç dev ekranı ile neredeyse bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunacak olan Tab S8 Ultra, 5G ve 120 Hz ekran yenileme teknolojilerini de içerecek. Bu özellikleri değerlendirirsek tabletin iPad Pro ile dişe diş bir rekabet sürdüreceğini anlayabiliriz.

Samsung’un yakında piyasaya süreceği üst düzey tabletlerinin çıkış tarihi şu an bilinmiyor ancak öğrenir öğrenmez sizlere aktaracağız. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu