Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOS

iOS 16 Gelince Siri İle Can Ciğer Kuzu Sarması Olunacak

iOS 16 güncellemesi pek çok yeniliği beraberinde getirecek. En önemlilerinden biri de Apple’cıların kankası Siri için…

Her iOS güncellemesinde Apple, yerleşik Siri sesli yardımcısında iyileştirmeler yapar ve iOS 16 da bir istisna değildir. Çevrimdışı destek genişletildi. Artık ‌Siri‌ aramaları kapatabilir. ‌Siri‌’ye ne zaman ve nerede erişebileceğiniz konusunda iyileştirilmiş rehberlik de geliyor.

‌Siri‌ tarafından etkinleştirilen kısayollar artık bunları kullanmak için bir kurulum işlemi gerektirmeyecek. Bir uygulamayı indirip yüklediğinizde, kısayollar ‌Siri‌ tarafından hemen etkinleştirilebilir. ‌Siri‌ kullanarak bir mesaj gönderirken, ‌Siri‌‌den mesajınıza bir emoji eklemesini isteyebilirsiniz. İstediğiniz karakter hakkında net olmanız gerekecek ve ayrıca her istekten sonra “emoji” demek ‌Siri‌’nin kafasının karışmaması için faydalı olacak.

Ayarlar uygulamasında, ‌Siri‌ ve Arama bölümünde ‌Siri‌ ile otomatik olarak mesaj göndermek için yeni bir seçenek bulunur; bu, ‌Siri‌ üzerinden metin gönderirken geçmeniz gereken onay adımını ortadan kaldırır. ‌Siri‌’den nasıl yararlanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, sormanız yeterli. Bir uygulamadayken veya iPhone’unuzda bir şey yaparken, “Hey ‌Siri‌, burada ne yapabilirim?” deyin. ‌Siri‌’nin neler yapabileceğiyle ilgili ayrıntıları öğrenin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu