Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro Fiyat, Tarih ve Gizli Özellikler

Mobil pazarda deprem etkisi yaratan Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro serisi resmen tanıtıldı. Peki fiyat ne olacak, ne zaman satışa sunulacak?

Yeni yıl ile birlikte akıllı telefon pazarında büyük bir rekabet yaşanmaya başlandı. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip telefonlar ardı ardına tanıtılmaya başlandı. Xiaomi ise Motorola‘nın ardından Snapdragon 8 Gen 1 desteli telefon serisi Xiaomi 12 ile karşımıza çıktı. Telefonlar Çin pazarında satılma başlandı. Peki Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro Türkiye pazarına ne zaman gelecek? Satış ne zaman başlayacak? Telefonların fiyatları ne olacak? Telefonların hiç bahsedilmeyen gizli kalmış özellikleri neler?

İşte tüm bu soruların cevabını aşağıdaki videoda bulabileceksiniz. Şunu net bir şekilde söyleyelim ki; Xiaomi kısa bir süre içinde ülkemiz pazarında telefonların satışlarına başlayacak. Yani öyle aylarca bu telefonları beklemeyeceğiz. Bunun müjdesini buradan verelim. Fiyat tarafındaki tahminlerimizi ise video içinde bulabileceksiniz ama telefonların fiyatları ucuz olmayacak. Buna da hazırlıklı olmanızı sizlere öneriyoruz. Ortada Xiaomi 11T fiyatları varken Xiaomi 12 serisinin fiyatlarının düşük olmasını beklemek en basit tabirle hayalperestlik olacaktır. Xiaomi’nin Xiaomi 12 modelinde Full HD+ çözünürlük ve Xiaomi 12 Pro serisinde ise 2K çözünürlüğünde ekran kullanması pile nasıl bir etki gösterecek? Bunu da önümüzdeki günlerde yapacağımız pil performansı inceleme videosunda yine sizlerle paylaşacağız.

Xiaomi 12 Pro serisinde en beğendiğimiz detaylardan birisi ise arkada 3 adet 50 megapiksel kamera sensörü kullanılması. Bunun da özellikle çekim kalitesine pozitif etkisini yapacağımız testlerde görebileceğiz. Ses tarafında da ciddi bir iyileştirilme var. ProAudio adı verilen özellik ise bugüne kadar bir cep telefonunda kullanılmamış bir özellikti. Video içinde bu konuda da bilgiler bulabileceksiniz. Bununla birlikte lansmanda bahsedilen ama kimsenin değinmediği Mikro Lens özelliğinin ne olduğunu da bu videoda görebileceksiniz. Zira bu teknoloji özellikle mobil pazarda enerji verimliliği tarafında bir devrim ortaya koyabilir. Yorumlarınızı hem video altında hem de forumumuzda bekliyoruz. Sizce telefonun fiyatları ne olacak? Bu konudaki tahminlerinizi de lütfen bizlerle paylaşın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu