Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo R19 tasarımı ortaya çıktı! Şaka gibi ama gerçek “mi?”

Çinli üretici Oppo Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı ve dün yapılan Oppo RX17 Pro lansmanında da Türkiye ekibi yerlerini alarak ülkemizi temsil etti. Oppo’nun ülkemiz planlarına ne zaman başlayacağını tam olarak bilemiyoruz ama Çinli üretici Çin pazarında Huawei’yi geçmek adına yoğun bir mesai harcıyor. Huawei, Honor markasının katkısı ile Çin pazarında liderliğini korurken Oppo rekorlar kıran yeni nesil Oppo R17 serisini devam telefonu olması muhtemel Oppo R19 ile karşımıza çıktı!

Oppo R19 teknik özellikler!

Mart ayında tanıtılacak telefonun sızdırılan görsellerine göre ekrandan parmak izi okuma sensörü bulunacak ve ekran kasa oranının %95 seviyelerine geleceği belirtiliyor. Yonga seti tarafında ise tam bir muamma söz konusu ve bu noktada açıkçası Qualcomm’un duruşu telefonun geleceğine de yön verecek gibi görünüyor.

Ön tarafta daha önce Galaxy S10 için sızdırmasını yaptığımız tuhaf görüntüye sahip iki kamera deliği ile karşımıza çıkan telefonun Oppo Find X sonrasında komik göründüğünü de belirtelim. 5G destekli ilk Oppo telefonu olacak olan R19 serisi ile ilgili bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu