Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K30 Pro için hazır mısınız? Redmi koptu geliyor

Redmi K20 ve K20 Pro’nun popülerliği göz önüne alındığında bu garip gelebilir, ancak şirkete yakın kaynaklara göre Redmi K30 Pro modeli yolda geliyor.

Redmi K20 serisi telefonlar şık tasarımı ve güçlü donanımı uygun fiyatı bir araya getirince inanılmaz başarılı telefonlar oldular. Mi 9T isimlendirmesiyle dünyaya açılan telefonların başarısı öyküsü şimdi Snapdragon 855 Plus işlemcili bir modelle devam edecek.

Redmi K30 Pro için erken değil mi?

Redmi K20 Pro’ya gösterilen ilgi göz önüne alındığında bu kadar kısa süre içerisinde K30 Pro modeline ihtiyaç var mı bilmiyoruz. Ancak görünüşe bakılırsa Redmi performans tarafından rakiplerinden hiç mi hiç geri kalmak istemiyor.

Snapdragon 855 Plus işlemcisinin yanında telefonda hangi gelişmeleri göreceğimizi merak ediyoruz. Zaten şık bir görünme sahip olan telefonun pil kullanımı süresi ise pek çok kullanıcıyı fazlasıyla tatmin ediyor. Telefonda muhtemelen MIUI 11 sürümünü göreceğiz.

Aynı kaynak, Çin Halk Cumhuriyeti Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı veri tabanında M1906G7T model numarasına sahip yeni bir Redmi telefonun hazırlandığı bilgisini verdi. Kaynağa göre bu telefon büyük olasılıkla Redmi Note 8 olacak ve 64 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip olacak.

K30 Pro hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Henüz K20 Pro (Mi 9T Pro) ülkemize giriş yapmamışken yeni bir amiral gemi telefona ihtiyaç var mı? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu