Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme 5s fiyat / performans odaklı olacak! Türkiye’ye gelir mi?

Şu sıralar pek çok kişinin dilinde olan Realme X2 Pro, 20 Kasım günü Hindistan’da satışa sunulacak. Ülkenin önde gelen perakendecilerinden Flipkart aynı gün Realme 5s modelinin de tanıtılacağını bildirdi.

Henüz iki yıl dolmadan akıllı telefon pazarında iddialı bir konuma yükselen Realme bugün duyurduğu her telefonla ilgi odağı olmaya başladı. Realme X2 Pro ile amiral gemi segmentine iddialı bir giriş yapan şirket şimdi fiyat / performans odaklı bir orta seviye telefon duyurmaya hazırlanıyor.

Realme 5s muhtemel özellikleri

Geçen yıla göre Hindistan’daki satışları %400 artıran Realme, 20 Kasım’da Realme5S modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. İlk paylaşılan bilgiler telefonun 48 megapiksel dörtlü arka kameraya sahip olacağı yönünde. Diğer üç kameranın ise geniş açılı, derinlik ve makro ya da mono şeklinde olması bekleniyor.

Bununla birlikte telefon su damlası çentik yapısına sahip bir ekranla geliyor. Ekran boyutu şu an için bilinmiyor, ancak 6.3 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 675 ya da 710 işlemcilerinden biriyle çıkış yapacak telefonda OPPO’nun ses getiren VOOC 3.0 Flash Charge hızlı şarj teknolojisi eşlik edecek. Yiyen yayınlanan postere baktığımızda parmak izi tarayıcısını arka tarafta görüyoruz.

Realme5s’in yıl bitmeden birçok ülkede satışa sunulması bekleniyor. Daha önce Realme 3 Pro modeliyle ülkemize giriş yapan şirketin 5S’i ülkemize getirip getirmeyeceği şu an için bilinmiyor, fakat Realme’den kısa süre içerisinde Türkiye’de bombaları patlatmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu