Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X30 davetiyeleri teleskop ile geldi! Kayaktan sonra teleskop

19 Aralık tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil amiral gemisi Vivo X30 ile ilgili davetiyeler ilginç bir şekilde yollanmaya başladı. İşte detaylar..

Vivo 16 Aralık tarihinde bir süredir haberlerini yaptığımız X30 serisi amiral gemisi modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Vivo Türkiye pazarında şu an resmi olarak temsil ediliyor olmasa da Andy Liu isimli genel müdürümüz Türkiye pazarını anlamak için çalışıyor. Biz ekip olarak kendilerine destek olmaya her zaman hazırız. Türkiye’de satılacağını düşündüğümüz Vivo X30 davetiyeleri gazetecilere gönderilmeye başlandı.

Bu noktada gelen davetiyenin bile haberin yapıyoruz zira Vivo gazetecilere davetiye ile birlikte korsanların kullandığı bir teleskop gönderdi. Bunun tabii ki ironik bir durumu var. Zira Vivo bu noktada telefonunun 60X Zoom özelliğine atıfta bulunuyor.

Bildiğiniz üzere daha önce OPPO Reno 10X Zoom modeli en son aldığı güncelleme ile 60X Zoom yapabiliyor ama bu 13 megapiksel persicope lensi ile yapılıyor. Bu noktada 64 megapiksellik kamera sensörünün avantajının daha fazla olduğu açık bir durum.

Geçtiğimiz günlerde Redmi K30 davetiyelerini de bir kay kay ile yollamıştı ve telefonun hareketli görseller çekiminin öne çıkartılmasını sağlamıştı. Üreticiler her geçen gün farklı şekillerde bizlerin algısını kırmaya çalışıyor. Sürekli olarak birbirine benzeyen telefonlar böyle küçük nüanslar ile değiştiriliyor ve önümüze sunuluyor. Bakalım 16 Aralık tarihinde Vivo bize başka ne gibi sürprizler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu