GündemKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPC Oyunları

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Duyuruldu!

Cyberpunk 2077 için ilk DLC duyuruldu. Phantom Liberty DLC’si sadece yeni nesil konsollara ve PC’lere gelecek.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty adlı ilk tam genişleme paketinin ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Eski konsol sahipleri Cyberpunk 2077’nin yeni DLC’sini oynamayacak. Phantom Liberty eklentisi yalnızca mevcut konsollarda ve PC’de yayınlanacak.

Geçtiğimiz yıl çok sayıda sorun nedeniyle oyunun eski konsollar için mağazalarından kaldırılmıştı. Sonuç olarak Cyberpunk 2077’yi önceki neslin konsollarında oynamaya devam edebilirsiniz ancak eklentiyi deneyemeyeceksiniz.

Phantom Liberty, PS5, Xbox Series, PC ve Stadia’da satışa sunulacak. Gelecek yıl piyasaya sürülecek ve Night City’nin yeni bölgesinde yeni maceralar sunacak. Bu eklentinin stüdyonun Red Engine üzerindeki son projesi olacağını da belirtmekte fayda var. Bu da Red Engine’in Cyberpunk 2077 için sonuncusu olacağı anlamına geliyor.

CDPR’ın eleştiri oklarının hedefinde olması DLC’yi eski konsollara getirmemesinde büyük önem taşıyor. Eğer DLC’de de yine sorun çıkarsa firmanın hisseleri yine çakılacak. Ücretsiz olarak sunulacağı düşünülen bu DLC bakalım CP 2077 fanlarının gönlünü tekrar kazanabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu