Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi 2 Tüm Renkleri ile Karşınızda


Xiaomi’nin yeni güzelliği Xiaomi Civi 2 etkinlik öncesi tüm renkleri ile sergilendi. Bu telefon kadınlar tarafından çok ilgi görecek.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Xiaomi Civi 2 için beyaz, pembe, mavi ve siyah dahil tüm renk seçeneklerinin fotoğraflarını yayınladı. Yarın tanıtılacak olan telefonun tüm renklerinin gösterilmesi bu güzelliği bekleyenlerin heyecanını iyice artıracak gibi görünüyor.

Aktarılan bilgilere göre Xiaomi Civi 2, 171.8 g ağırlığında ve 7.23 mm kalınlığa sahip olacak. Telefon, Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti ile donatılacak. 6.55 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 HZ tazelemeli 1920 PWM karartmalı AMOLED ekran ile gelecek olan bu telefon Dolby Vision desteğine de sahip olacak. Xiaomi’ye göre bu, günün herhangi bir saatinde gözlerinizi daha iyi korumanıza olanak tanıyacak.

Şarj tarafında ise bu canavarda 67W hızlı şarj desteği yer alacak. Orta segmenti karıştıracak olan telefon kamerası ile de dikkat çekecek. Gelen bilgilere göre ön tarafta iki adet 32 ​​megapiksel ön kamera yer alacak. Ana lens, gündüz çekimlerinde kenarlarda daha iyi görüntü kalitesi ve gece çekimlerinde daha yüksek ışık geçirgenliği ve daha iyi gürültü azaltma sağlayan bir Sony IMX766 görüntü sensörü ve bir ED optik cam lens ile donatılacak.

Telefonun etkinliğinde Xiaomi ruj şeklindeki taşınabilir pil, Xiaomi Bluetooth gürültü önleyici kulaklık, pirinç pişirici ve diğer yenilikler de dahil olmak üzere çeşitli yeni ürünleri de tanıtacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu