Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Watch S1 Pro Duyuruldu, Saat Alacaklar Mutlaka Göz Atın

Daha önce Çin pazarına yönelik tanıtılan Xiaomi Watch S1 Pro şimdi Mobil Dünya Kongresi’nde sahne aldı. Xiaomi’nin akıllı saati neler sunuyor?

Xiaomi, akıllı saat yelpazesine son olarak Xiaomi Watch S1 Pro modelini dahil etti. Önceki Watch Active ve Watch S1 modellerinin ülkemizde satışta olduğunu hatırlatalım. Watch S1 Pro adından da anlaşılacağı gibi, yüksek kaliteli malzemelerden oluşuyor. Saatin çerçevesi paslanmaz çelikten oluşurken, 1,47 inçlik büyük AMOLED ekranın üstü safir camla kaplı. Kordonda floroelastomer, deri ve paslanmaz çelik seçenekleri mevcut. Saatin arka yüzü de safir cam ile korunmaktadır.

Akıllı saatin 46 mm’lik dairesel kadranı üzerine konumlandırılan 1.47 inçlik ekran 480 x 480 piksel çözünürlüğünde ve 600 nit parlaklığa erişebiliyor. Saatin sağ tarafında taç şeklinde bir tuş ve neredeyse kasa aynı hizada bir buton daha yer alıyor. 50 metreye kadar su direnci gösteren Watch S1 Pro’da 24 saat kalp atış hızı takibinin yanında kan oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensörü yer alıyor.  Akıllı saat ayrıca uyku düzenini, stres seviyelerini ve ten sıcaklığını takip edebiliyor.

Watch S1 Pro, 100’den fazla egzersiz modunu bir araya getiriyor. Akıllı saat, bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan bisiklete binme ve koşma gibi açık hava etkinliklerini kaydetmek için yerleşik bir GPS barındırıyor. Saat ayrıca 15 gün pil süresi sunuyor.

Akıllı saatin Avrupa fiyatı 299 € olarak belirlendi. Watch S1 Pro’nun Türkiye fiyatı şimdiden merak uyandırıyor.

Xiaomi Watch S1 Pro Özellikleri

  • 1.47 inç büyüklüğünde 480 x 480 piksel çözünürlüklü ve Safir cam korumalı AMOLED ekran, ekran sürekli açık
  • Kalp atış hızı sensörü (kan oksijeni dahil), ivmeölçer sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, atmosferik basınç sensörü, ortam ışığı sensörü, aşınma tespiti için kapasitif sensör
  • Uyku takibi, Fitness takibi, 117 Fitness Modu: 19 profesyonel Fitness Modu ve 98 genişletilmiş Fitness Modu içerir.
  • Bluetooth üzerinden arama yapmak için hoparlör ve mikrofon
  • GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO, QZSS
  • Android 6.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlara bağlanmak için Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.2: iOS 10 ve üstü, Mastercard NFC ile ödemeler (isteğe bağlı)
  • Boyutlar: 46 x 46 x 11.28 mm
  • 50 metreye (5 ATM) kadar suya dayanıklı
  • Kablosuz şarjı desteği
  • Standart kullanımda 14 güne kadar ve yoğun kullanımda  10 güne kadar pil ömrü sunan 500mAh pil
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu