Genel

Xiaomi Mi 11 Ultra Hem Önde Hem Arkada! Bu Tasarım Şey Değil miydi Ya

Bugün ortaya çıkan bir video ile Xiaomi Mi 11 Ultra tüm detayları ile sızdı. Arkadaki o ikinci ekran ise herkesi kendisine hayran bıraktı…

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sürerken üreticiler de farklı olmak için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Xiaomi bu konudaki en gayretli üreticilerden birisi. Zira Çinli üretici yeni nesil Xiaomi Mi 11 Ultra ile oldukça farklı bir tasarımı bizlere sunacak. Bugün ortaya çıkan video ve görsellere baktığımızda Xiaomi’nin arkada ikinci bir ekran kullanacağını görüyoruz.

Sızan videoya baktığımızda telefonun kameralarının yanında ikinci bir ekran görüyoruz. Bu ekran çok ama çok küçük bir ekran ama bu ekran sayesinde arka kameralar ile selfie çekmek ya da vLog çekmek mümkün olabiliyor. Aşağıdaki videodan da arkadaki ikinci ekranın nasıl çalıştığını görebileceksiniz.

Arkadaki ekran aynen böyle çalışıyor ve öndeki ekranın bir yansımasını aynı şekilde arkaya aktarıyor. Bu tasarımı daha önce incelemesini yaptığımız Meizu Pro 7 serisinde de görmüştük. Meizu’nun ikinci ekranı bir bildirim ekranıyken Xiaomi burada ikinci bir ekran görevini bu ekrana veriyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Ortaya çıkan bu görselin bir prototip mi yoksa nihai ürün mü olduğu halen bilinmiyor ama Xiaomi bu yıla damga vuracak gibi görünüyor. Zira Mi 11 satışları bugün itibariyle rekor seviyeye ulaşmış durumda. Avrupa pazarında da ciddi ilgi gören Çinli üreticinin yeni telefonları ile bu ilgiyi daha da arttıracağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu