Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 70 Pro Serisi İnanılmaz Özelliklerle Gelecek

Mobil devinin yeni akıllı telefon serisi Honor 70, Pro modelleriyle sektörü heyecanlandırdı. İşte telefonların özellikleri karşınızda.

Akıllı telefon pazarı Honor, ülkemizde oldukça sevilen markalar arasında yer alıyor. Yeni telefonlarıyla her zaman heyecanlandırmayı başaran şirket yakında Honor 70 Pro ve Pro+ isimli akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Şimdiden bu akıllı telefonların bazı özellikleri ortaya çıktı.

Honor 70 Pro ve Pro+ Bilinen Özellikleri

Bir telefon için oldukça önemli olan 3C sertifikasını almayı başaran bu iki akıllı telefon modelimiz sırasıyla SDY-AN00 ve HPB-AN00 model numaralarına sahip olacak. 70 Pro ve Pro+ modellerinde FHD+ çözünürlüğünde OLED LTPO panel göreceğiz. Bu paneller akıllı telefonların vereceği görsel deneyimi zengin düzeylere çıkaracak.

Donanım kısmında da MediaTek’in canavarları yer alacak. Aktarılanlara göre Pro ve Pro+ modellerinde sırasıyla MediaTek Dimensity 8100 ve Dimensity 9000 yonga setleri göreceğiz. 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB gibi olağan bellek seçeneklerinin sistemde yer alacağını düşünüyoruz.

Honor 70 Pro

Pro modelin optik bölümünde 50 Megapiksel Sony IMX766 birincil kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 8 Megapiksel telefoto lens yer alacak. Pro+ için optik detaylar bilinmese de güçlü kamera kurulumunun geleceğini söyleyebiliriz.

3C sertifikasına göre bu iki akıllı telefon 100W hızlı şarj desteği ile gelecek. Pil kapasiteleri ise 4.600 mAh olacak. Böylece uzun kullanım süresi ve hızlı şarj dolumlarının kullanıcılarının yanında olacağını anlıyoruz. Honor  70 Pro’nun ve Pro+’ın 30 Mayıs’ta tanıtılacağı aktarıldı. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Honor 50 Şimdi Kulaklık Hediyesiyle Satışta! Türkiye Fiyatı Rekabetçi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu