Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO X4 Pro 5G Tüm Özellikleriyle Karşınızda!

POCO X4 Pro 5G cephesinde henüz bir tanıtım etkinliği açıklanmadı, fakat telefonun tüm teknik özellikleri şimdiden biliniyor.

POCO X4 Pro 5G cephesinde teknik özellikler söz konusu olduğunda neredeyse bilinmeyen bir detay kalmadı. Son dönemde birçok sertifika sürecinden geçen telefonun hala nasıl bir görünüme sahip olacağı ise sır olarak kalmaya devam ediyor. Şirket henüz resmi bir tanıtım etkinliği açıklamasa da, POCO X4 Pro’nun şubat ayı içerisinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye pazarında satışa sunulacak telefonun başlıca özelliklerine geçelim. POCO X4 Pro, teknik özellikler noktasında Redmi Note 11 Pro 5G’yi referans alacak. Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Sekiz çekirdekli Snapdragon 695 işlemcisinden güç alacak telefonda bellek seçenekleri 6GB/8GB LPDDR4x RAM ve 64GB/128GB UFS 2.1 şeklinde görünüyor.

Redmi Note 11 Pro 5G
Redmi Note 11 Pro 5G

POCO X4 Pro’nun kamera birimine gelince; arkada ana kamerada 64 megapiksellik bir sensör olacak. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek.

16 megapiksel ön kameranın yer verileceği telefonun en güçlü yanlarından biri pili görünüyor. Telefon 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak ve bu pil 67 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Kutudan Android 11 tabanlı MIUI 13 ile çıkacak telefonda yana monte parmak izi tarayıcısı ve stereo hoparlör öne çıkan diğer özellikler olacak. POCO X4 Pro 5G’nin kısa süre içerisinde bazı sızıntılarda görünmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu