AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods 2 aynı tasarımda ama daha paha pahalı olacak!

Apple’ın iPhone X ile birlikte tanıttığı AirPods kulaklıkları birçok kişi tarafından kullanılan ve vazgeçmesi oldukça zor olan oldukça başarılı bir bluetooth kulaklık sistemi. Apple severlerin hem şarjından hem de genel ses performansından oldukça memnun kaldıkları AirPods‘laırnın güncellenme vakitlerinin geldiğini ile ilgili yorumlar üzerine bugün AirPods 2 ile ilgili oldukça önemli detaylar paylaşıldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Apple AirPods

AirPods 2 tasarımı netleşiyor

Bugün gelen bilgilere göre Apple tasarım değişikliğinde bulunmayacak ve aynı tasarım ile yola devam edilecek ama ilk nesilden ayırıcı olması için malzeme kalitesi değişecek. Daha tırtıklı bir yüzeye sahip olacağı belirtilen yani malzemenin yan nesil iPhone’larda da kullanılması bekleniyor. Pil tarafında ise tasarımdan dolayı büyük bir değişim olmayacaktır.

AirPods 2 daha pahalı olacak

Bir başka sızdırılan bilgi ise AirPods 2‘lerin fiyatının 50 dolar daha artacak olması. Şu anda 159 dolar seviyesinde olan ürün fiyatının ise 200 dolar seviyesine çıkacağı. Bluetooth 5.0 ve kablosuz şarj desteği ile gelecek yenin nesil AirPods 2‘nin ülkemiz pazarında 1999 TL seviyesinden satılmasını bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu