Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

64 megapiksel kameralı Realme 5 kamera örnekleri sızdı!

Az önce sızdırılan Realme 5 kamera örnekleri sonrasında telefonun kamera detayları da kesinleşti. 4 Arka kamera bakın bize ne sunacak?

Megapiksel savaşları yeniden canlandı ve üreticiler de bu konuda yine her zaman olduğu gibi birbirleri ile yarışıyor. 48 megapiksele alıştık ve artık daha fazlasını arıyoruz. Bu noktada Samsung imdadımıza yetişti ve 16 megapiksel efektif 64 megapiksel sensörü GW1 ile karşımıza çıktı. Bir dönem Nokia, Lumia 1020 ile 41 megapiksel değerinde kameraya sahip telefon yaparak bu savaşı sonlandırmıştı. Daha sonra Huawei geçtiğimiz yıl P20 Pro ile 40 megapiksel savaşını başlattı ve bugünlere bu iş yeniden geldi. 64 megapiksel kamera değerine sahip olan Realme 5 kamera sensörün bize ne sunacağını merak edenler için bugün yayınlanan görselleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Fotoğrafların boyutları 48 MB civarında olduğu için sayfa açılış süresini etkileyeceği için buradaki ve buradaki linklerden gerçek boyuttaki görselleri inceleyebilirsiniz.

Realme yeni telefonunda arkada 4 farklı kamera kullanacak. Bunlardan birisi zaten örnek görsellerini paylaştığımız 64 megapiksel kamera.

Diğeri ise 119 derecelik geniş açı sensörü. Son dönemde yaptığımız incelemelerde 120 derecenin üzerindeki geniş açı lenslerde balık gözü efekti olduğunu görüyoruz. Bu da aslında geniş açıda istenmeyen bir durum. Realme bunu 119 derecede sınırlandırarak iyi bir işe imza atmış.

Başka bir kamera ise 4cm uzaklıktan bile makro fotoğraflar çekebileceğiniz makro lens oluyor. Paylaşılan görseller gerçekten müthiş görünüyor.

Realme telefonda gece modu da ekliyor ve gece çekilen şu örnek görsel gerçekten muhteşem detayları bizlere sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu