Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Book Prime ve realme Buds Air 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Şirketin yeni realme Book Prime dizüstü bilgisayar modeli ve realme Buds Air 3 kablosuz kulaklık serisi tanıtıldı. İşte detaylar karşınızda.

MWC etkinliğinde parlayan şirketler arasında yer alan realme, iki yeni cihazını tanıttı. realme Book Prime isimli dizüstü bilgisayar modeli ve realme Buds Air 3 kablosuz kulaklık serisi, yeni özellikleriyle yoğun ilgi gördü. Gelin bu iki cihazın detaylarına göz atalım.

realme Book Prime ve realme Buds Air 3 Özellikleri

realme Book Prime’dan başlarsak 14.2 inç büyüklüğünde ve 2160 x 1440 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile karşılaşıyoruz. Oldukça ince çerçeve tasarıma sahip dizüstü bilgisayarın ekranı 3:2 en-boy oranı taşıyor. Dizüstü bilgisayar, Intel’in Core i5-11320H işlemcisinden güç alıyor. Intel Xe grafik işlemcisi de performansı üst düzeye çıkarıyor. Cihaz, 8GB/16GB RAM ve 512 GB SSD depolama seçeneğiyle kurulumu tamamlıyor.

realme Book Prime

Dizüstü bilgisayar, yoğun işlem gereken esnalarda termal yönetim için çift fanlı bir soğutma sistemi taşıyor. 54Wh kapasitesindeki pili, 65W hızlı şarj desteğine de sahip. Fiyatlandırma açısından 8GB varyant için 999€ ve 16GB sürümü için 1099€ düzeyinde başlangıç fiyatı ile karşılaşıyoruz. Dizüstü bilgisayar serisi, mavi gri ve yeşil renk seçeneğiyle tanıtıldı.

realme Buds Air 3 kablosuz kulaklık modelimize gelirsek şirketin en yeni TWS kulaklık teknolojilerini görüyoruz. Kulakiçi kablosuz kulaklıklar, öncele modele göre daha iyi bir tasarım getiriyor. 10mm Dinamik Bas Kuvvetlendirme teknolojili sürücüleri, kulaklıkların hibrit ANC gibi diğer teknolojilerini taşıyor. Gecikme acısından 88ms gibi değerler görüyoruz.

realme Buds Air 3

Dolby ses sistemine sahip olan kulaklıklar, şarj kutusuyla 30 saate kadar müzik çalma olanağı sağlıyor. IPX5 ter ve su koruması taşıyan kablosuz kulaklık serisi, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle 67$ düzeyinde fiyat etiketine sahip. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu