Aksiyon kameraAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Serisi Android 14 Güncellemesine Bir Adım Daha Yaklaştı

Samsung Galaxy S23 serisi, Ekim ayı güvenlik yamasıyla birlikte Android 14 / One UI 6 beta 4 güncellemesini almaya başladı.

Samsung, Galaxy S23 serisi için Android 14 tabanlı One UI 6.0 Beta 4’ü kullanıma sunmaya başladı. Dördüncü sürüm, Beta 3’ten kısa bir süre sonra yayınlandı. Bu gelişme şirketin kararlı sürüme iyice yaklaştığını gösteriyor. Ayrıca belirtelim, Galaxy S22, Galaxy S21 ve Galaxy A54 / A34 modelleri için de Android 14 beta programları sürüyor. Şimdi Samsung’un son beta sürümüyle neleri düzelttiğine göz atalım.

Galaxy S23 Android 14 / Beta 4 değişiklik günlüğü

  • Samsung Pass’i başlattıktan ve Samsung hesabından çıkış yaptıktan sonra yeniden oturum açmayı denediğinizde ortaya çıkan katılım hatası düzeltildi.
  • Çağrı alırken “telefona cevap ver” dediğinizde ses tanınmaması sorunu düzeltildi
  • Gezinme çubuğunun hareket modunda yukarı kaydırırken Google Asistan yürütme sorunu düzeltildi
  • Diğer birçok iyileştirme

samsung Galaxy S23

Güncelleme, yaklaşık 1 GB boyutunda, ZWIC ile biten bir derleme sürümüyle dağıtımı sağlanmakta. Yama, en son Ekim güvenlik düzeltmelerini de içermekte. Yeni betayı indirmek için kullanıcılar Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle seçeneğine gidebilirler. Beta 5’in de bir dizi sorunla birlikte geldiğini belirtmekte fayda var. Bilinen sorunlardan bazılarını aşağıda listeledik. 

Bilinen Sorunların Listesi

  • Hareketli fotoğraf kullanılamıyor
  • Onarım moduna girildiğinde sonsuz yeniden başlatma oluşuyor.
  • One UI 5.0’dan One UI 6.0’a güncelleme yapıldıktan sonra Kids uygulaması yüklenemiyor. Ayrı bir uygulama olarak Eylül ortasında yüklenecek (Eylül sonunda herkese açılacak)

Son olarak Samsung’un Galaxy S23 serisi için Android 14’ü ekim ayı içerisinde resmi olarak başlatması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu