Akıllı TelefonHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 40 Pro Farklı Bir Sürümünü 20.000 Euro’dan Fazlaya Satacak!

Başarılı satışlara imza atan Huawei Mate 40 Pro yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu sefer ki sürüm 20.000 euro fiyata sahip olacak.

Son dönemler de kendine has işletim sistemi ile haberlerimize konu olan Huawei bu haber ile gündemden düşmeyecek. HarmonyOS işletim sistemini 2019 yılından bu yana geliştiren şirket, yeni işletim sistemi beta olarak kullanıma sundu. 2 Haziran’da tam sürümünü küresel olarak kullanıcılara sunacak olan şirket yeni bir telefon haberi ile radarımıza takıldı. Aslında yeni telefon demek de doğru olmaz, yeni bir sürüm desek daha doğru olur galiba. Bugün edindiğimiz bilgiler de yeni bir Huawei Mate 40 Pro modelin üretildiği ve bu modelin 20.000 euro fiyat etiketine sahip olduğunu öğrendik.

Çin Komünist Partisi’nin doğumunun 100. yıldönümü nedeniyle üretilen yeni telefon modeli Çin ulusunun sembolü olan tipik kırmızı renkle karakterize edildi. Üç özel baskı eşliğinde oraya çıkan yeni telefon modeli satışlara açılmayacak.

"<yoastmark

Huawei Mate 40 Pro Yeniden Tasarlandı

18 ayar altın ile çeşitli desenlere sahip olan yeni telefon modeli Çin ulusundan çeşitli detaylara da ev sahipliği yapıyor. Tipik kırmızı renk ile süslenen telefon modeli Çin Komünist Partisi kurucusu Mao Zedong ve lider Deng Xiaoping’e adandı. Temsilleri bir sanatçı tarafından el yapımı ve ardından bölümün yapımından sorumlu kuyumcu tarafından yine 18 ayar altından arka kapağa yerleştirildi. Detaylar da telefonun 20.000 euro’dan daha fazla bir değere sahip olacağı ortaya çıktı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu