Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Android 11 işletim sistemi ertelenecek mi? Neler oluyor?


Google Android 11işletim sisteminin geliştirilmesi ve tanııtmı için yapacağı Google Geliştiriciler Konferansı ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı!

Koronavirüs salgını sonrasında dünya büyük bir değişime hazırlanıyor. Virüs inanılmaz bir hızla yayılırken #evdekal demek ile de insanımız evde kalmıyor. Zorunlu olmasa da dışarı çıkıp birbirleri ile sosyal ilişki kuruyor. Hatta geçtiğimiz günlerde bir belediyenin insanalar oturmasın diye sokaklardaki bankları bile kaldırdığını gördük. 12 Mayıs ve 14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Google Geliştiriciler Konferansı ile ilgili bugün oldukça önemli ve kritik bir karar verildi. Bu karar da Google Android 11 için zaman mı kazanıyor? Yorumlarına sebep oldu.

Zira Google yaptığı açıklama ile bu yıl yapılacak Google Geliştiriciler Konferansını iptal ettiğini duyurdu. Herkes Google‘ın çevrimiçi bir lansman yapacağını bekliyordu ama Google bırakın toplantıyı online bir buluşma bile yapmayacağını duyurdu. Bununla birlikte Google, geliştirici blogları ve topluluk forumları aracılığıyla Android işletim sisteminin geliştirilmesiyle ilgili güncel haberleri paylaşmaya devam edeceğini söyledi.

Android 11
Android 11

Google’ın yapılacak konferansı iptal etmesinin Android 11’in tanıtım ve kullanıcılara sunulma tarihini etkileyeceğini şimdilik sanmıyoruz ama virüsün hangi boyutlara gideceğini de tahmin etmek imkansız bir durum. Bakalım yeni nesil Android 11 işletim sistemi ve yeni nesil Google Pixel telefonlarının tanıtım ve satış tarihlerinde bir değişiklik olacak mı?

Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu