AppleGeneliPhoneMobiroller

iPhone 11’in kamera dizilimi şaşkınlık yarattı

Akıllı telefonlarda kamera sayısı her geçen gün artıyor. İki, üç, dört derken bu yıl Nokia 9 modelinde 5 arka kamera kullanıldı. Kamera sayısı artınca bu sensörlerin yerleşimi üreticiler için ayrı bir dert olmaya başladı desek yeridir. Şu ana kadar yatay, dikey ve kare şeklindeki dizilimler gördük. Birkaç ay uzağımızda olan iPhone 11 cephesinden gelen son bilgiler Apple’ın da kamera yerleşimi konusunda yeni bir düzen benimseyeceğini gösteriyor.

Kardeş sitemiz SamsungBurada.Net adresine girmenizi sizden rica ediyoruz…

iPhone 11 yeni bir kamera dizilimine sahip olacak

Sızdırılan yeni şemalar aslında birkaç ay önce ünlü sızıntı kaynağı @OnLeaks tarafından yayınlanan prototip görüntüleri doğruluyor. Bir sonraki tepe model iPhone’da üçlü arka kamera göreceğiz. Bu kameraların iki tanesi dikey, diğer kamera ise yan tarafta olacak. Aslında üçgen şeklinde bir kamera düzeni göreceğiz diyebiliriz.

İddiaya göre kameralardan ikisi 14 megapiksel ve 10 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Dört LED flaş ile desteklenecek kameralardan sağdakinin gizemini henüz çözülmüş değil. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi yeni iPhone’ların tanıtılmasına beş aydan uzun bir süre var. Bu süre zarfında daha sayısız sızıntı ve iddiayı sizlere aktaracağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu