Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemKatlanabilir TelefonlarMWCTecno Mobile

TECNO’nun İlk Katlanabilir Telefonu Phantom V Fold MWC 2023’te Tanıtıldı


En büyük teknoloji etkinliklerinden MWC 2023 fuarında Çinli teknoloji devi TECNO ilk katlanabilir telefonu Phantom V Fold modelini tanıttı.

Uzun zamandır beklenen Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliği dün ön etkinlikler ile İspanya’nın Barcelona kentinden başladı. Birçok marka bu yıl içerisinde planladıkları ürünlerini tanıtmaya hatta bazıları piyasaya bile sürmeye başladı. Birçok marka arasında TECNO’da yer alıyor ve bu etkinlik serüvenine ilk defa katılıyor. Sadece katılmayla kalmayıp birçok yeni teknolojisini ve ürünlerini de sergiliyor. Bu yıl marka bir ilki daha gerçekleştirerek ilk katlanabilir Phantom V Fold modelini piyasaya sürdü.

Yeni katlanabilir telefonun teknik özelliklerine bakmak gerekirse MediaTek’in amiral gemisi işlemcilerinden birisi olan Dimensity 9000+ işlemcisi ile güçlendirilen dünyanın ilk sol-sağ katlanabilir akıllı telefonu ünvanını taşıyor. Özellikle telefon için özel olarak TSMC tarafından 4nm üretim süreci ile geliştirilmiş çift SIM ve çift 5G işlemci sayesinde düşük güç tüketimi ve olağanüstü derecede akışkan bir performans sunuyor.

Phantom V Fold modelinin kamera bölümünden devam etmek gerekirse süper ışığa duyarlı ve özel sensörlü 50MP ana kameraya ve iki arkada iki de önde olacak şekilde ultra net 5 lensli bir kamera dizilimine sahip olacak. Gelişmiş arka kameralar ile selfielerin daha sürükleyici, geniş ekranlı görüntüler sayesinde görüşmelerin daha kaliteli kılacağını belirtiyor.

Yeni katlanabilir telefon TECNO’nun MWC standında sergilenmesinin dışında markanın fuarda bulunan çeşitli stratejik ortakları ile etkileşimlerinin de bir parçası olarak MediaTek’in de standında sergilenen Dimensity 9000+ işlemcisi ile güçlendirilmiş tek katlanabilir telefon olarak kalacak. Şimdilik TECNO tarafındna paylaşılan bilgiler bu kadar. İlerleyen günlerde marka tarafından yapılacak yeni açıklamalar ile telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

MWC 2023 Etkinliğinde Tanıtılan Tüm Cihazları Buradan İnceleyebilirsiniz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu