Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Kaykay İşine de Girdi! Daha Neler Göreceğiz Xiaomi Bey?

Xiaomi için bu ay oldukça zorlu geçiyor ve şirket durmadan yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Xiaomi kaykay bu ürünlerden biri. 31 Temmuzda Xiaomi Youpin üzerinden satışa sunulacak olan kaykay genç, yaşlı bütün kesimlere hitap ediyor ve severek kullanacakları bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Kaykay Özellikleri

Acton Akıllı Elektrikli Kaykay olarak adlandırılan Xiaomi’nin yeni akıllı kaykayı 70 cm uzunluk, 20cm genişlik 13,5 cm yüksekliğe ve 5kg ağırlığına sahiptir. 100 kg taşıma kapasitesi bulunan kaykak hem yaşlı hem de gençler için kullanıma uygundur. Çok fazla pratik yapmaya gerek kalmadan kullanımı oldukça kolay olan kayakda çoklu hızlanma, hız ve fren ayarları mevcut.

Acton akıllı kaykay 500W bir DC motoru ile donatılmıştır ve maksimum 22,5 km hıza erişebiliyor. Dahili Samsung pilleri ile 12 km bir yol ömrüne sahip olan kaykay 90 dakikada tam şark oluyor.Ayrıca Acton akıllı kaykay kablosuz akıllı uzaktan kumanda ve tüm LED ışıkları destekleyen ERS enerji  sistemine sahiptir.

Xiaomi Kaykay
Xiaomi Kaykay

ACTON akıllı elektrikli kaykay Akıllı Technology Co, Ltd tarafından sevk edilecektir ve ayrıca satış sonrası destek sağlanacak. Ürünün fiyatı ise 999 Yuan (155 $) olarak açıklandı.

Xiaomi Mi 8 Avrupa’da satışa sunuldu! Fiyat?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu