Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 30 Pro ekranı epey kavisli olacak!


Yılın ikinci yarısında tanıtılacak amiral gemi telefonlar için geri sayıma geçmiş durumdayız. İlk etapta 7 Ağustos tarihinde Samsung Galaxy Note 10 serisi tanıtılacak. Eylül ayında yeni iPhone’lar, derken eylül sonu ya da ekim ayında Huawei Mate 30 serisi görücüye çıkacak. Huawei, Mate 30 serisini yılın en iyisi yapmak için elindeki tüm kozları oynayacak. Sızan son görüntüler Mate 30 Pro ekranı hakkında önemli bir bilgiyi açığa çıkarıyor.

Huawei Mate 30 Pro ekranı nasıl olacak?

Huawei Mate 30 serisi için kamera özellikleri daha fazla vurgulansa da, özellikle Pro modeldeki ekranın mevcut kavisli telefonlardan farklı olacağını görüyoruz. Daha önceki raporlarda 90Hz ekran tazeleme oranına sahip olacağı bildirilen 6.7 inç büyüklüğündeki OLED panelde neredeyse 90 derecelik ve daha büyük bir kavisli yapı göreceğiz. Sızan ekran koruyucuları bu kavisin seviyesini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Huawei, P30 serisinde su damlası şeklinde çentik kullanmaya başlasa da, Mate serisinde daha geniş çentik kullanmayı sürdürecek. Huawei bu çentik üzerine ön kamera, diğer sensörler ve hoparlörü yerleştirecek. Gelen bilgilere Huawei çentik üzerine gelişmiş yüz tanıma sistemi ve AR / VR emoji’leri için bir 3D ToF sensör de yerleştirecek.

Huawei Mate 30 serisi hakkında son gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz. Telefondaki kavis seviyesi ve çentik hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu