Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus CEO’su 3,5mm kulaklık girişi için sert konuştu!


Android ekosisteminin haşarı çocuğu OnePlus yılda 2 amiral gemisi saçmalığı ile yola devam ederken şirketin kurucusu ve CEO’su Pete Lau bugün oldukça ilginç bir açıklamada bulunda ve 3,5mm kulaklık girişlerinin iyiki telefonlardan çıkartıldığını açıkladı. Biliyorsunuz OnePlus 6T ile birlikte 3,5mm kulaklık girişinden vazgeçti. Halen OnePlus CEO görevini yürüten Pete yaptığı açıklamada şunları söyledi.

3,5mm kulaklık girişini kaldırmamızın ana sebebi pili büyütmek ve parmak izi okuma sensörünü telefonu kalınlaştırmadan eklemekti ve bunu da başardık. 3,5mm kulaklık girişini kaldırmamız yeni nesil kablosuz kulaklıkların gelişimine de ciddi bir katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Daha hızlı şarj olan ve daha iyi ses veren kulaklıklar yakında raflarda olacak.

OnePlus CEO ‘su konuştu ama ortada bir de gerçekler var!

OnePlus CEO’su sanıyoruz biraz boş konuştu zira baktığınızda ortada Galaxy S10 Plus gibi bir gerçek var. Bu telefon ham daha fazla pil hem parmak izi okuma sensörü hem de daha ince bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Yani inovasyon sadece sorunların ortadan kaldırılması ile olmuyor; sevgili Pete…

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu