AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Pro ve Pro Max’teki Tasarım Değişiklikleri Sızdırıldı

iPhone 15 Pro ve Pro Max için üretim süreci başladı. Dolayısıyla bundan sonraki sızıntılar telefonların nihai tasarımlarını gösteriyor.

Apple, iPhone 15 serisinde herhangi bir stok sorunu yaşamamak için yoğun bir çaba içerisinde. Diğer taraftan Çinli birçok üretici, merakla beklenen telefonlar için aksesuar üretimine başladı. Yıllardan bu yana kılıf ve diğer aksesuar sızıntılarının iPhone’lar için önemli bilgiler verdiğini biliyoruz. Son olarak iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinin nasıl bir görünüme sahip olacağını gösteren bazı kılıf fotoğrafları sızdırıldı.

Aksesuar üreticilerinin nihai taslaklara oluşturduğu yeni kasa fotoğraflarına göre, iPhone 15 Pro serisinde fiziksel butonların yeri biraz değiştirecek. Görsellere bakılırsa iPhone 15 Pro’daki güç ve ses düğmelerinin konumu iPhone 14 Pro modellerine göre biraz daha aşağıda olacak. Ayrıca iPhone 15 Pro serisinde Lightning bağlantı noktasının yerini USB-C bağlantı noktası olacak. USB-C bağlantı noktası için bu kısımda daha büyük bir kesik oluşturulmuş görünüyor.

Hatırlatmak gerekirse, yeni akıllı telefonlarda ses düğmelerinin üzerinde uzun süredir var olan ses modu tuşu değiştiriliyor. Daha küçük bir hale getirilen bu düğme dokunmaya duyarlı olacak.

iPhone 15 serisindeki en önemli değişimlerden biri arka kısımda olacak. iPhone 12 sonrasında keskin hatlara sahip olan telefonların arka kısımları yeni modellerde yuvarlatılacak. Apple böylece tutuş hissiyatını daha iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyor. iPhone 15 serisi modellerin eylül ortasında tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu