Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknolojiZTE

Nubia CEO’su Red Magic 5G ile şov yaptı! 120 yetmez 144Hz dedi

Nubia’nın yeni nesil oyuncu telefonu Red Magic 5G bugün Nubia CEO’su Ni Fei tarafından 5G ağlarında şov yaptı. 144Hz tarama hızı mı?

ZTE‘nin alt markası olan Nubia ülkemizde temsil edilemeyen bir üretici konumunda. Bunun sebebi ise Nubia‘nın zamanında yaptığı yanlış anlaşmalar diye düşünüyoruz. Ülkemizde birçok kullanıcı tarafından bilinen ve bizim de zamanında detaylı incelemelerini yaptığımız oldukça iyi modelleri olan marka son dönemde oyuncu telefonları ile anılmaya başladı. Bir süredir haberlerini yaptığımız Red Magic 5G bugün Nubia CEO‘su Ni Fei tarafından resmen gösterildi.

Telefonun 144Hz ekran tarama hızı ise günümüz teknolojilerinin ötesinde bir seçenek. Üst düzey 3D destekli oyuncu monitörlerinde gördüğümüz bu özelliğin Nubia tarafından telefona yerleştirilmesi ise oldukça ilginç bir durum.

Nubia CEO‘su Ni Fei yaptığı Weibo yayınında telefondaki görüntüyü televizyona 5G bağlantısı ile aktardı. Oyun oynarken CEO şunu söyledi. “Snapdragon 865 yonga seti ısınmıyor ve muhteşem bir performans ortaya koyuyor.” Yani telefonda daha önce de söylediğimiz üzere Snapdragon 865 yonga seti bulunuyor.

Bildiğiniz üzere oyuncu telefonları tarafında Xiaomi ve Asus çok iddialı modeller ortaya koyuyor. Nubia bu iki global şirket ile global pazarda mücadele edemiyor ve ürünlerini geniş kitlelere ulaştıramıyor. Belki bu sefer Nubia ZTE‘nin gücünü arkasına alır ve ülkemiz gibi daha farklı pazarlara açılır…

Telefonun Şubat ayında tanıtılıp; Mart ayında da satışa sunulacağı söyleniyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu