Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung katlanabilir akıllı telefonun fiyatı dudak uçuklatacak!

Samsung katlanabilir telefon  2019’un ilk çeyreğinde piyasaya çıkabilir. ET News‘den gelen bir rapora göre , Samsung’un katlanabilir telefonunun ucuza gelmeyeceği için şimdiden para biriktirmeye başlayın.

Samsung katlanabilir telefon pahalı olacak

Raporda telefonun kullanıma sunulduğunda 2 milyon won‘a mal olabileceği iddia ediliyor.Bu da yaklaşık 1.800 dolar  gibi bir fiyat etiketine sahip olacağını anlamına geliyor. Aslında bundan daha yüksek bir fiyat bilgisini Haziran ayındaki bir raporda, cihazın 2,000 dolar kadar fiyatlandırılabileceği de belirtilmişti. Bu bu raporların en azından birbirleriyle uyumlu olduğu anlamına geliyor. Bu aşırı fiyatlandırmanın arkasında Samsung’un kayıplarını telafi etmeye çalıştığı iddiası da yok değil.

Samsung katlanabilir telefon
Samsung katlanabilir telefon

Ayrıca akıllı telefonun sınırlı sayıda üretileceğide gelen haberler arasında. Bu da Samsung’un fiyatlandırmayı yüksek ölçekte tuttuğundan standart kullanıcılara pek hitap etmeyeceğinden kaynaklanıyor. Huawei , Xiaomi ve Oppo‘nun kendi katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya sürmeyi planladıklarını ve Samsung’un fiyatının yarısı olabileceğini bildiren haberlerde gelen sızıntılar arasında. Ayrıca katlanabilir telefonların akıllı telefonlardaki bir sonraki büyük gelişme olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu,ancak bu durumun nerelere varacağını bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu