Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

iQOO Neo3 çok yakında geliyor! Hem de…

Vivo’nun alt markasi iQOO, yeni cihazı Neo3 ‘ü 23 Nisan tarihinde tanıtacak. Hem de üst düzey özellikleri ve uygun fiyatı ile…

Vivo’nun alt markası iQOO, Snapdragon 865 yongalı ve 144Hz ekranlı en ucuz akıllı telefonu yarın piyasaya sürecek. Özellikle rakip markaların oluşturduğu uygun fiyatlı alt markalara rakip olarak oluşturulan ve bazı pazarlarda fazlasıyla ilgi gören iQOO, yeni cihazı Neo3 ile Vivo’nun elini güçlendirecek. Özellikle stereo hoparlörleri ve 144Hz ekranı ile rakiplerinin de bir adım önüne geçecek olan Neo3, son olarak batarya detayları ile bizleri karşıladı. Genel özellikleri hakkında henüz net bir bilgimizin olmadığı cihaz, yarın yapılacak tanıtım ile resmiyet kazanacak.

Arka tarafta dikdörtgen bir platformun sol üst köşeye yerleştirilmesi ile hoş bir görüntü sunan üçlü kamera sistemi, en altta ise iQOO logosu bulunacak  Bunların yanı sıra 8GB RAM ve 256GB dahili depolamayı bizlere sunan cihaz, UFS 3.1 depolama birimi ve 44W hızlı şarj desteği ile pazarda dikkatleri üzerine çekecek. Cihaz ön tarafta ise delikli bir ekran bizleri karşılayacak; lakin megapiksel değerlerini şuan için bilmediğimizi belirtelim.

Batarya kısmına gelecek olursak; iQOO Neo3 4.500 mAh kapasiteli büyük bir pile sahip olacak. Bu pili ise 44W hızlı şarj ile dolduracak. Yani cihaz, 20 dakikada %50‘lik bir dolum sağlayacak. Pilin 0‘dan 100‘e dolumu ise bir saatten az sürecek ve 58 dakikada gerçekleşecek.

Bu cihaz hakkında tüm bildiklerimizin bunlar olduğunu da belirterek 23 Nisan tarihinde yapılacak olan lansmanı beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu