Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemOneUISamsungTeknoloji

Galaxy M14 Yakında Piyasaya Sürülebilir!

Samsung’un yeni orta sınıf modellerinden olan Galaxy M14 son sertifikalarını da toplayarak yakında piyasaya sürüleceğini işaret ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung önümüzdeki ay birkaç orta sınıf akıllı telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu telefonlardan birisi de uzun zamandır haberlere konu olan Galaxy M14. Telefon son günlerde çeşitli sertifikasyon platformlarında kendisini gösteriyor ve Exynos 1330 işlemcisi ile güçlendirilmesi bekleniyor. Son gelişmeler ile Galaxy M14 TKDN ve NBTC sertifikasyon platformlarına da uğrayarak önümüzdeki günlerde piyasaya sürüleceğini işaret ediyor.

Tayland’ın NBTC ve Endonezya’nın TKDN sertifikasyon platformlarında SM-M146B model numarası ile kendisini gösterdi. Bilmeyenler için ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse bu platformlar cihazların güvenlik ve kalite standartlarına uygunluğu kontrol eder ve bazı durumlar için zorunluluğu oluyor. Bu sebepten dolayı oluşturulan listelerde telefon hakkında herhangi bir özellik açıklanmıyor sadece lansmanının yakın olduğunu işaret ediyor.

Geçtiğimiz ay Galaxy M14’ün ayrıntılı görselleri sızdırılmıştı. Sızdırılan görüntülerde telefonun Lacivert, Mavi ve Gümüş renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Uygun fiyatlı modellerde görmeye alışkın olduğumuz üç tarafı kalın ve alt bölümü daha da kalın çerçeveler ile birlikte üst bölümde de su damlası çentiği bulunuyor. Arka bölümünde de üç kamera ve bir led flaş bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench platformunda da görülen Galaxy M14, Exynos 1330 işlemcisine eşlik eden 4 GB Ram’in eşlik ettiğini listelemişti. Android’in son işletim sistemi olan Android 13 ve Samsung’un kendi yazılımı olan One UI 5.0 arayüzü ile kutusundan çıkacak. Ayrıca FCC platformunda da 25W kablolu şarjı destekleyen 5.000 mAh pil kapasitesine sahip olacak.

İlginizi Çekebilir: Galaxy S23 Ultra DxOMark Kamera Puanı Bekleneni Veremedi

Galaxy M14, Galaxy A14’ün yeniden markalaştırılarak ve biraz da değiştirilmiş özelliklere sahip olması bekleniyor. İlerleyen günlerde yeni sızıntılar veya Samsung tarafından daha fazla açıklama gelmesini bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu