Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi7 Bir Kez Daha Karşımızda! Aman Allah’ım!!!

Çin’in en büyük üreticilerinden birisi olan Xiaomi için 2017 oldukça başarılı ve iyi bir biçimde geçti. Hugo Barra‘nın şirketten ayrılmasının nasıl bir etki yaratacağı tartışılırken Xiaomi, yenilenen yönetici kadrosu ile yola devam ediyor. Vivo‘yu geçerek dünyanın en büyük beşinci üreticisi olmak için yoğun çaba harcayan Xiaomi Mi7 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Telefonun tasarım anlamında Mi Mix‘in bile önüne geçeceğinden bahsedilirken yeni render görüntüleri ortaya çıktı.

Xiaomi Mi7 Render Görüntüleri Gerçek Olamayacak Kadar Güzel

Ortaya çıkan görsellere göre Xiaomi‘nin yeni nesil amiral gemisi Vivo gibi ekrandan parmak izi okuma teknolojisi kullanacak. Bu teknolojiyi Samsung, LG, Huawei ve Apple gibi üreticilerde 2018 yılında göremeyeceğiz. Bunun da altını çizelim. Telefonun en önemli tarafı ise ekranı gibi görünüyor.

Üst tarafta sadece küçük bir kamera ve ahize boşluğu bulunacak telefonun üretimsel anlamda oldukça büyük bir zorluk ortaya koyacağını tahmin ediyoruz. Aramızda yaptığımız görüşmeler neticesinde şu kanıya vardık. Çinli üretici bu telefon bu haliyle pazara sunulur ve bu telefonu global pazarda dağıtırsa büyük şirketlere çok büyük bir satış darbesi vurabilir. Bakalım Xiaomi bize ne sunacak???

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu