Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Ultra Özelinde Kullanılacak Gövde Türü Netleşti

Galaxy S24 Ultra özelinde kullanılacak gövde türü netleşti. Şirketin sadece üst modeline özel olarak kullanacağı malzeme için sürpriz kalmadı.

Samsung’un yakında çıkacak Galaxy S24 Ultra modelinin titanyum çerçeveye sahip olacağını, dolayısıyla iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in liderliğini takip edeceğini zaten birkaç kez duymuştuk. Ve bugün, bu sefer Samsung’un ana vatanı olan Güney Kore’den çıkan bir başka söylenti de bu gerçeği doğruluyor.

İsimsiz kaynaklara göre Galaxy S24 Ultra, Samsung‘un titanyum dış çerçeveye sahip ilk akıllı telefonu olacak. Bu özelliğin nasıl karşılanacağına bağlı olarak şirket, bu özelliği diğer modellere genişletmeye karar verebilir.

Benzer bir şeyi daha önce de duymuştuk ancak Ekim ayı başlarında S24, S24+ ve S24 Ultra’nın titanyum çerçeveye sahip olacağını iddia eden bir söylenti diğerlerini yalanladı. Artık yalnızca Ultra’ya geri döndük.

Bugünkü rapor ayrıca bize mevcut alüminyum çerçevelerin Samsung’a maliyetinin 20 doların altında olduğunu ve titanyumun daha büyük ölçekte benimsenmesinin anahtarının verim olacağını söylüyor; düşük verimler bu fiyatı dört ila beş kata kadar artırabilir ki bu kabul edilemez. Elbette. O halde parmaklarımızı çapraz tutalım.

Samsung, geçici olarak başlangıçta 15 milyon titanyum çerçeve üretme hedefini belirledi; bu da tesadüfen bu yıl tam olarak kaç Galaxy S23 Ultra biriminin sevk edildiğine denk geliyor; dolayısıyla S24 Ultra’nın amaçlanan alıcı olduğu açıkça görülüyor.

Raporda, S24 Ultra‘nın düz ekrana sahip olacağı, dış çerçevenin titanyum, iç çerçevenin ise tıpkı yukarıda bahsedilen iPhone’larda olduğu gibi alüminyum olacağı belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu