Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Z6 Pro 5G Tasarımıyla Gündemde

Son zamanların dikkat çeken akıllı telefonu iQOO Z6 Pro 5G bu defa tasarımıyla gündemde. İşte telefonun tüm detayları karşınızda.

Geçtiğimiz haftalarda serinin normal sürümü tanıtılırken şimdi odak noktası serinin en büyüğü iQOO Z6 Pro 5G modeline yöneldi. Akıllı telefon bu defa tasarım detayları ile gündeme çıktı. Gelin onlara özellikleriyle birlikte göz atalım.

Z6 Pro 5G Tasarımıyla Oldukça İddialı

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak 6.4 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte AMOLED panel görüyoruz. Telefonda su damlası çentikli kamera dikkat çekiyor. Telefon bulunduğu segmente göre oldukça yüksek ekran-gövde oranı da sağlıyor.

iQOO Z6 Pro 5G

Telefonun güç aldığı Qualcomm Snapdragon 778G yonga seti, 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama ile eşleştirilmiş olacak. Oyun, günlük kullanım gibi ve bazı performans gereken esnalarda Z6 Pro 5G kullanıcılarına isteneni aktaracak.

Telefonun arkasına geçtiğimizde ise etkileyici ve geniş bir kamera adası görüyoruz. 64 Megapiksel birincil lens, 8 Megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 Megapiksel makro lensler fotoğrafçılık/video için görevde olacak. Selfie çekimleri için 16 Megapiksel gücünde lens mevcut.

iQOO Z6 Pro 5G

Kutudan 4.500 mAh kapasiteli pil ve 66W hızlı şarj desteği ile çıkması ve uzun pil kullanım süresi sağlaması beklenen akıllı telefon, Android 12 tabanlı FunTouchOS üzerinde işlem yapacak. Telefonun bu ay içerisinde 320$ fiyat etiketi altında tanıtılacağı aktarıldı. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu