Bluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel Buds Pro Bu Özelliğiyle Başka Kulaklık Aratmayacak!

Teknoloji devinin yeni kulaklığı Google Pixel Buds Pro, süper özelliklerle gelecek. İşte yaklaşan kulaklığın tüm detayları.

Geçtiğimiz yılda Google, ilk TWS kulakiçi kablosuz kulaklığı Pixel Buds’ı piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirketin Google Pixel Buds Pro isminde yeni bir akıllı saat geliştirdiği ortaya çıktı. Hatta bu modelin çıkışının yakın bir tarihte gerçekleşeceği de aktarıldı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

Google Pixel Buds Pro İddialı Geliyor

Pixel Buds Pro, Google’ın üçüncü TWS kulaklığı olacak. Aktarılan raporlara göre bu kulaklığımız Apple ve Sony’nin amiral gemisi kulaklıklarıyla rekabet edecek. Ünlü sızıntıcıya göre bu kulaklık, kırmızı, sarı, beyaz ve gri renk seçenekleriyle gelecek. Ayrıca kulaklığın varlığı daha önce bilinmiyordu. Sızıntıcının aktardığı bilgiler bu kulaklığın çıkış yapacağını doğruluyor.

Diğer bilgilerde ise kulaklığın uzamsal ses desteği ile geleceği gözüküyor. Bu teknoloji ses dinamiklerini ve seviyelerini ortama ve müziğe göre ayarlayıp müzik veya ses deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor. Ayrıca bu teknoloji amiral gemisi düzeyde kulaklıklarda yer alıyor. Bu özellikle birlikte Pixel Buds Pro üst segmentte konumlandırılacak.

Bu bilgiler haricinde sızıntıcılar başka bir bilgi açıklamadı. Ancak bu kulaklığın üst segmentte konuşlandırılacağını düşünürsek daha sürpriz ve etkileyici olan özellikler ile geleceğini söyleyebiliriz. Böylece Pixel Buds Pro kulaklık pazarında bir yer edinmeye çalışacak. Kulaklığın bu yıl içinde çıkış yapacağını hatırlatalım. Google’ın yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Google Pixel Fold Yakında Bizlerle Birlikte Olabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu