Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Buds Air 3 Neo Geliyor! Yeni Bütçe Dostu

Popüler markanın yeni kablosuz kulaklık modeli realme Buds Air 3 Neo için önemli gelişmeler ortaya çıktı. İşte detaylar karşınızda.

Ülkemizin en popüler markalarından realme, GT 2 Explorer Master Edition’ın çıkış tarihi konusunda noktayı koydu. Yakında tanıtılacak olan akıllı telefonun yanında, bir bütçe dostu kablosuz kulaklık tanıtılacak. Kayıtlara realme Buds Air 3 Neo olarak geçen kablosuz kulaklık, uygun fiyatıyla bizlerle olacak.

realme Buds Air 3 Neo Nasıl Bir Kulaklık Olacak?

Teknoloji devi, Weibo üzerinde Buds Air 3 Neo kablosuz kulaklığının lansman tarihini paylaştı. GT2 Master Explorer Edition ile birlikte piyasaya sürülecek olan uygun fiyatlı kablosuz kulaklık, 12 Temmuz’da tanıtılacak. Şirket, kablosuz kulaklığın tasarımını ve görünümünü de paylaştı.

Kablosuz kulaklığa baktığımızda özgün bir tasarım görüyoruz. Parlak bir metal gövde ile kaplanan kablosuz kulaklık, AirPods Pro’ya benzer bir tasarım yaşıyor. Tasarımda gördüğümüz renk seçenekleri beyaz ancak daha farklı renk seçeneklerinin mevcut olacağını düşünüyoruz.

Kablosuz kulaklığın kutusunun kapağının saydam olduğunu görüyoruz. Bu özellik kutuya özgün bir tasarım getirecek. Buds Air 3 Neo’nun geçen yıl tanıtılan Buds Air 2 Neo’ya göre daha güçlü özelliklerle geleceği söyleniyor. Air 3 Neo hakkında bilgiler zayıf ancak tahmin yürütebilmeniz adına Air 2 Neo’nun özelliklerini sizlere sunalım.

realme Air 2 Neo, kulakiçi tasarımla tanıtılmıştı. 25dB aktif gürültü azaltmayı ve 88ms düşük gecikmeli oyun modunu destekliyor. Kulaklık toplamda 28 saatlik uzun pil ömrü sunuyor. Ürün bu özellikleriyle 30$ fiyat etiketiyle tanıtılmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu