Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra’nın pil kapasitesi belli oldu!!! Bize böyle gel Samsung!

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, pil kapasitesiyle beraber TUV Rheinland sertifika sitesinde onaylandı.

Galaxy S21 Ultra ile ilgili sızıntılar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Snapdragon 875 yonga seti ile Geekbench’de görülen bu telefon, şimdi de TUV Rheinland sertifika sitesinde pil kapasitesiyle ortaya çıkıyor. Bildiğiniz üzere Samsung’un bir sonraki amiral gemisi cihazları; Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra olmak üzere toplam üç model olarak karşımıza çıkacak. Bunlardan S21 ve S21 Plus’ın pil kapasiteleri daha önce ortaya çıkmıştı. O zaman ki verilere göre bu cihazlardan S21,  3.880 mAh’lik bir pil ile gelirken,  Galaxy S21 Plus’da, 4.660 mAh’lik bir pil ile gelecek.

TUV Rheinland sertifika sitesinin radarına takılan Galaxy S21 Ultra , raporlara göre  EB-BG998ABY (SM-G998) model numarası ile gelecek. Aynı zamanda cihazda 5.000 mAh’lik devasa bir pil yer alacak. Bu da, şirketin yeni amiral gemilerinde büyük bir yükseltmeye yer vereceğinin başka bir örneği diyebiliriz.

Galaxy-S21-Ultra

İşlemci hakkında çok fazla iddia ve sızıntılar bulunuyor. Ancak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan raporlara göre S21 serisinde, 5nm süreçten geçen Exynos ve Qualcomm yonga setleri tercih edilecek. Dahası, Samsung‘un bir sonraki Exynos yonga setinin, Snapdragon 875 yonga setinden daha iyi bir performans sergileyeceği iddia ediliyor. Hatta bazı kaynaklar bunu Geekbench gibi performans testleriyle de kanıtlıyorlar.

Samsung kamera konusunda da büyük adımlar atacak. Koreli üretici  Galaxy S21 Ultra modelinde;  12 megapiksel geniş açılı, 108 megapiksel ultra geniş açılı, 10 megapiksel 3x optik yakınlaştırma ve bir adet de telefoto lens olmak üzere, toplam dörtlü bir kamera kuruluma yer verecek. Ön tarafta ise 40 megapiksellik bir selfie kamerası bulunacak.

Hatırlarsınız SamsungNote 20 serisinden itibaren ToF sensörün fişini çekmişti. Aynı projeyi S21 serisinde de devam ettirmek isteyen Koreli üretici, S21 Ultra‘nın kamerasında da ToF işlevini ortadan kaldıracak ve bunu 2 Telefoto lens ile telafi edecek.

Şu ana kadar cihaz hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak yeni bir sızıntı geldiğinde tekrardan sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu