Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Katlanabilir Telefon Hazırlığında! Üstelik Uygun Fiyatlı Olacak

realme katlanabilir akıllı telefon stratejisinde değişikliğe giderken, marka ayrıca bütçe dostu katlanabilir bir telefon hazırlığında.

Mobil dünyasının en hızlı büyüyen markalarından realme, 2023 yılı ile birlikte ürün stratejisinde önemli bir değişime gidecek. şirketin Başkan Yardımcısı Xu Qi değişime dair önemli açıklamalarda bulundu. En önemli gelişme olarak realme ’nin katlanabilir akıllı telefon segmentine giriş yapacak olması gösterilebilir.

Kıdemli yöneticinin yaptığı açıklamaya göre alt amiral gemisi serisi olan GT Neo serisi yılda iki defa yenilenecek. Marka aynı zamanda realme GT Neo 5’i duyurmaya hazırlanıyor. realme ayrıca yılda iki numaralı (Yakın zamanda tanıtılan realme 10 serisi) telefon serisini de piyasaya sürecek. Bir model yıl ortasında, diğeri ise yıl sonunda piyasaya sürülecek. Yöneticiye göre her yıl piyasaya sürülen bir GT serisi amiral gemisi de olacak. 

realme Katlanabilir Telefon Hazırlığında

Yöneticinin yaptığı en ilginç açıklama ise katlanabilir telefona ilişkin oldu. Akıllı telefonun ne zaman çıkış yapacağı, hangi özelliklere sahip olacağı ve nasıl bir görünüme sahip olduğu konusu hala bir sır. Bilinen sadece telefonun geliştirme çalışmalarının başladığı ve rakiplerine göre uygun fiyatlı olacağı.

Katlanabilir telefonlarda kapaklı modellerde fiyatlar 1.000 dolar seviyesinin altına geriledi. Bunu geçtiğimiz gün tanıtılan Huawei Pocket S modeli gerçekleştirdi. Yana doğru açıklan modellere baktığımızda fiyatlar hala 1.500 doların üzerinde. realme’nin geliştirmekte olduğu bu telefonla birlikte fiyatta agresif bir düşüş gerçekleşebilir. Yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu