AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Kamera Güncellemesi Sorunlar Nedeniyle Durduruldu

Samsung geçtiğimiz gün Galaxy S23 serisi için uzun zamandır beklenen kamera güncellemesini yayınladı. Ancak güncelleme dağıtımı şimdilik askıya alındı.

Samsung Galaxy S23 için uzun zamandır beklenen kamera güncellemesinde sorunlar var. Şirket,  yeni bir sürüm yayınlayacak ve bu nedenle bazı ülkelerde güncelleme dağıtımı ertelenecek.

Galaxy S23 serisi kullanıcıları, uzun süredir Samsung’un akıllı telefonları için kamera performansını iyileştiren bir güncelleme yayınlamasını bekliyordu. Geçen hafta sonu itibariyle güncelleme Avrupa’da kullanıma sunulmaya başlandı. Ancak kullanıcılar, Samsung’un diğer bölgelerdeki güncellemeyi ertelemesine neden olacak sorunlar buldu.

Ice Universe adlı Samsung’a yakın kaynak,  şirketin en son güncellemenin yeni bir sürümünü yayınlayacağını duyurdu. Kaynak, sosyal medya hesabından şu bilgi notunu paylaştı.

Önemli Bilgi: Diğer bölgelerdeki Galaxy S23 güncellemesi gecikebilir ve yeni bir aygıt yazılımı sürümü yayınlanacaktır. Bazı kullanıcılar Avrupa için Haziran güncellemesinde hatalar bulduğundan, Samsung bu sorunları çözmek için Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore dahil olmak üzere diğer bölgelerde güncellemeyi erteleyecek.

Galaxy S23 Ultra

Güncellemenin bazı pazarlarda ertelenmesine neden olan sorunların neler olduğu belirtilmedi. Neyse ki güncelleme sonrası bazı kullanıcılar kamerada sorunların ortadan kalktığı ve öncesine göre daha iyi çekim yaptıklarını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu