Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknolojiZTE

Nubia Z20 kamera örneği bu sefer hayal kırıklığı yarattı

8 Ağustos tarihinde görücüye çıkartılacak ve global pazarda da satışa sunulacak Nubia Z20 kamera örnekleri hayal kırıklığı yarattı.

Nubia ülkemizde bizim bildiğimiz kadarıyla resmi olarak temsil edilen ama temsil edilemeyen bir üretici konumunda. Nubia, Xiaomi gibi kendisi bu pazara giriş yapmadığı sürece de başarılı olamaz. Tüm bunları bir kenara bırakırsak; Nubia markası oldukça iyi ürünleri pazara sunuyor. 8 Ağustos tarihinde tanışacağımız yeni nesil Nubia Z20 de bunlardan birisi. Nubia Z20 kamera tarafında oldukça iddialı olacak gibi görünüyordu. -Du dili geçmiş zaman eki kullanıyoruz; zira bugün yayınlanan görseller bizi pek tatmin etmedi. Yayınlanan görseller ile telefonun hybrit zoom teknolojisinin öne çıkartılması istenmiş ama detayda gökyüzünün olması arka tarafın karanlık çıkmasını sağlamış. İşte paylaşılan görseller.

Bugün Huawei P30 Pro ve Oppo Reno 10X Zoom ile karşılaştırıldığında bu hybrit zoom teknolojisini pek beğenmediğimizi belirtelim. Nubia yeni telefonunda nasıl bir kamera teknolojisi kullanacak henüz belli değil ama Nubia’nın ciddi rakipleri olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

ZTE Axon 10 Pro‘da tanıtılan 20x hybrit zoom teknolojisi anladığımız kadarıyla Nubia Z20 modelinde de kullanılacak. Bu da telefonun arkasında 48 megapiksel f/1,7, 8 megapiksel telefoto ve 20 megapiksel de geniş açı sensörün olacağına işaret ediyor.

Bakalım Nubia Türkiye pazarında bu telefonu “öyle ya da böyle” satışa sunabilecek mi? Telefonun fiyatı ne olacak? Bunları yakın bir zamanda öğreneceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu