Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOS

Huawei Mate X3, Mate 50 Pro’ya Benzeyecek

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Huawei Mate X3, Mate 50 Pro’ya benzer bir arka görünüme sahip olacak. İşte detaylar…

Katlanabilir akıllı telefon pazarında rekabet hiç olmadığı kadar agresif bir hale geldi. Samsung’un lider konumda olduğu rekabete OPPO yarın itibariyle iki yeni telefonla dahil olacak. Özellikle OPPO Find N2 Flip’in rekabetçi fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken bir model olacak. Gelelim Huawei’ye. Katlanabilir pazarın iki numaralı ismi yıl bitmeden yeni bir duyuru ile karşımıza çıkabilir. Son olarak dikey yönlü katlanan Pocket S modelini duyuran markadan bu defa yatay yönlü katlanabilen bir telefon gelecek. Huawei Mate X3 modelinden söz ediyoruz.

Huawei Mate X3 Yeni Bir Kamera Düzeniyle Gelecek

Yakın zamanlı raporlarda telefonun aralık ayı içerisinde tanıtılacağından söz edildi. Bu iddiayı destekleyen bir gelişme güvenilir bir kaynak tarafından ortaya atıldı.

@RODENT950 adlı hesabın aktardığına göre Mate X3, Mate 50 Pro’nun katlanabilir hali olacak. Bu bilgiden yola çıkarak Huawei’in katlanabilir telefon serisinde kamera düzenini değiştireceğini söyleyebiliriz. Huawei son yıllarda Mate serisi telefonlarda kamera sensörülerini yuvarlak bir modül üzerine oturtuyor.

https://twitter.com/RODENT950/status/1602970747164655616?s=20&t=SiNA26z4n7FnGVufYgyZvw

Yine daha önceki sızıntılara göre Mate X3, öncül modeline kıyasla daha ince ve daha hafif olacak. Daha ince bir menteşeye sahip olacağı bildirilen telefonda katlanma izinin büyük ölçüde azaltıldığı gelen bilgiler arasında. Son olarak telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacağı konuşuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu