Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTecno MobileTeknoloji

Tecno Spark 7 Pro Farklı Renk Seçenekleri ile Tanıtıldı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi en yeni akıllı telefonu Tecno Spark 7 Pro modelini tanıttı. Telefonun detaylarına göz atıyoruz.

Akıllı telefon pazarında hızla büyüyen firma özellikle Afrika ve Asya pazarında iyi bir satış grafiği yakalamış durumda. Özellikle uygun fiyatlı telefonları ile bilinen firma yeni cihazlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Firma en yeni akıllı telefonu Tecno Spark 7 Pro modelini tanıttı. Cihaz donanım özellikleri ile orta seviye kullanıcılara hitap edecek.

Tecno Spark 7 Pro Akıllı Telefon Teknik Özellikleri

Akıllı telefon MediaTek Helio G80 yonga seti ile geliyor. Cihazın farklı donanım özellikleri bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunan modelleri bulunuyor. Cihaz Android 11 işletim sistemi yüklü olarak geliyor ve firmanın kendi HiOS 7.5 ara yüzü bulunuyor. Telefonun arka kısmında dörtlü kamera dizilimi görünüyor fakat cihazda üç adet kamera yer alıyor. Cihazın ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazda ayrıca bir kulaklık girişi, çift nano SIM yuvası ve FM radyo alıcısı bulunuyor. Akıllı telefonda 90Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç HD + ekran bulunuyor ve 5.000 mAh bataryaya sahip.

Tecno Spark 7 Pro

Firma tarafından akıllı telefonun henüz fiyatı açıklanmadı. Cihazın farklı renk seçenekleri bulunuyor. Akıllı telefonun mavi, yeşil, neon ve siyah renk seçenekleri mevcut. Telefonun uygun satış rakamı ile küresel pazarda satılması durumunda iyi bir satış grafiği yakalayacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu