Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Katlanabilir Sony telefon nasıl olacak? İşte ilk görüntüler


Sony, mobil dünyasındaki önemli tedarikçilerden biri olmasına rağmen satışlar söz konusu olduğunda yıllardır beklenen başarıyı gösteremedi. Uzun süre akıllı telefon dünyasından çekileceği konuşulan Sony, kötü satışlara rağmen rekabete devam edeceği yönünde açıklamalarda bulundu. Japon teknoloji devi bunun yanında son dönemde mobil dünyasında yaşanan gelişmelerden uzak kalmayacağını yeni bir patentte bizlere gösterdi. Katlanabilir Sony telefon sözünü ettiğimiz gelişme.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

İşte Katlanabilir Sony telefon 

Akıllı telefon endüstrisi 2019 yılında heyecan verici gelişmeler sahne olacak. 5G, katlanabilir telefon, ekrana yerleştirilen ön kameralar ve dört arka kameralı telefonlardan bunlardan sadece bazıları. Sony, gelecek yıl üç arka kameralı Xperia XZ4’ün yanı sıra katlanabilir bir telefon duyurusu gerçekleştirebilir.

Katlanabilir Sony telefon
Katlanabilir Sony telefon

LetsGoDigital sitesi Sony’nin yeni patent başvurularına ulaştı. Yayınlanan görseller Sony’nin daha önce ortaya çıkan katlanabilir telefon konseptlerinden farklı bir yaklaşım sergileyeceğini gösteriyor. Telefon altı farklı modda kullanılabiliyor. Ön ve arka ekranın yer aldığı patent başvurusunda telefonun saydam ve opak modlar arasında geçiş yapabildiği görülüyor.

Sony, patent başvurusunda ortaya çıkan telefonu ne zaman duyurur bilinmez, ancak şirketin rekabette daha iyi bir noktaya gelmesi için bu tür gelişmeler için elini çok daha hızlı tutması gerekiyor.

 

Samsung Galaxy S10 kılıfları ortaya çıktı! İşte ilk görseller!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu