Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

2K Çözünürlük Ve 160Hz Ekran Yenileme Hızı; realme Race Pro…

Akıllı telefon pazarında ilkler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de 2K çözünürlükte 160Hz yenileme hızına sahip realme Race Pro…

Mobil sektörde rekabet iyice hız kazanmaya başladı. Dün MediaTek’in güçlü yonga seti Dimensity 1200‘ü tanıtmasının ardından, pek çok üreticinin telefonları hakkında da daha fazla bilgiye ulaşma imkanımız oldu. Zira Çinli kaynaklar, realme Race Pro adlı telefonun, bir takım özelliklerini açığa çıkarmayı başardı.

realme Race Pro geliyor

realme, OPPO Ace serisine dayanan ve üst düzey performansa odaklanan ”Race Pro” modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.  Bu telefon, güçlü Snapdragon 888 yongasına ek olarak; 128/256/516GB dahili hafıza seçenekleri ile gelecek ve LPDRR5 ile desteklenen 12GB RAM’e sahip olacak. realme performans konusunda hiç şüphesiz mükemmel bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

realme Race Pro, yukarıda da göreceğiniz üzere yüksek çözünürlüklü büyük bir ekran ile donatılacak. 3200 x 1400 piksel çözünürlüğünde olan bu telefon, birinci sınıf OLED panel ile desteklenecek ve 160Hz’de ultra yüksek hızlı ekran tazeleme oranına sahip olacak. Zira bu, şu ana kadar sektörde tanıtılan 2K çözünürlük ve 160Hz yenileme hızını destekleyen ilk amiral gemisi…

realme Race Pro’da, ek olarak dünyanın en güçlü hızlı şarj teknolojisi olan 125 Wat hızlı şarj desteği bulunacak. Aynı zamanda iki günü çıkarmanıza olanak tanıyan 5.000 mAh’lik de pile yer verilecek.

Son olarak realme Race Pro’nun kamera kurulumu da şöyle olacak: 64 megapiksel ana, 13 megapiksel Ultra geniş açı ve 13 megapikselde telefoto lens.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu