Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix Zero X Pro Uygun Fiyata Çok İyi Bir Kamera Paketi Sunuyor

Infinix Zero X Pro beklenenden çok daha iyi bir kamera paketiyle geliyor. Kameralardan biri etkili yakınlaştırma için periskop yapılı olacak.

Uygun fiyatlı akılı telefon denince akla gelen markalardan biri olan Infinix son gelişmelere bakılırsa etkili bir kamera paketine sahip Infinix Zero X Pro modelini hazırlıyor. Telefonun tasarım detayları ve teknik özellikleri bir YouTuber tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tasarım ve diğer teknik detaylar göz önüne alındığında en fazla ilgi telefonun kamera özelliklerinde olacaktır.

Zero X Pro modelinde arka bölümde sol üst köşede üçlü kameraya ev sahipliği yapan bir kamera birimi yer alıyor. İki katmanlı olan kamera biriminde üstte ana kamerayı görüyoruz. 108 megapiksel çözünürlüğünde olacak bu kameraya ultra geniş açılı kamera ve 60x’e kadar dijital yakınlaştırma sunan periskop kamera yer alacak. Aktarılan bilgiler arasında telefonun arka yüzeyinin Gorilla Glass ile dayanıklı hale getirileceği yönünde.

Infinix Zero X Pro’nun özellikle işlemci birimi bu kamera paketiyle hiç de uyumlu olmamış. Telefona MediaTek’in sekiz çekirdekli Helio G96 işlemcisi güç verecek. Bunun yerine Dimensity serisi bir çözüm tercih edilebilirdi.

Telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Ekran altı parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapan bu panel 120Hz tarama hızını destekleyecek. Bellek birimi 8GB RAM + 128GB dahili depolama şeklinde olan telefon kutudan Android 11 sürümüyle çıkacak. Pil ve şarj özellikleri ise 5.000 mAh ve 40 watt şeklinde olacak. Zero X Pro’nun 50 dakikadan daha kısa bir sürede şarj olacağı bildiriliyor. Son olarak telefonun renk seçenekleri arasında ışıltılı arka yüzeye sahip bir versiyonun da olacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu