Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sıfır çerçeveli Sony Xperia telefon sonunda karşımızda!

Sıfır çerçeveli Sony Xperia telefon sonunda göründü.  Xperia XZ2 veya Xperia XZ1 Premium olarak isimlendirilmesi beklenen telefona ait gerçek bir görüntü techiestate sitesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Akıllı telefon üreticilerinin büyük bölümü 18:9 ekran formatıyla birlikte ince çerçevelere sahip akıllı telefonlar geliştirdi. Sony de benzer şekilde ekran / kasa oranı tarafında iyileştirilmiş bir telefonu önümüzdeki süreçte (CES 2018 ya da MWC 2018’de) kullanıcıların beğenisine sunacak.

Sızdırılan görüntü Sony’nin bir sonraki tepe modelinin oldukça ince çerçevelere sahip olacağını gösteriyor. Hatta ekran / kasa oranın %90 seviyelerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Üç tarafı neredeyse çerçevesiz olan cihazda sadece üst bölümde kamera, ahize ve sensöler için bir çerçeve kullanılıyor.

Telefonun sağ tarafında güç butonu yer alıyor. Parmak izi okuyucusu büyük olasılıkla bu güç butonunun altına konumlandırılmış. Önümüzdeki günlerde telefona ait daha fazla sızıntının gerçekleşmesini bekliyoruz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu